NEROSHOP

NeroShop

Dit is de webshop van Dineke Stringa-Versluis. Zij is hiermee in 2009 begonnen. De naam is afkomstig van onze Doberman Nero († 2014). Het is zijn afbeelding die je ziet in het logo van NeroShop.

Als welkomsplaatje gebruikt zij onderstaande afbeelding.
Hierop staan onze 3 honden; Jade, Brenda en Nero.

Doelstelling

Dit is een laagdrempelige website met persoonlijke aandacht. Telefonisch is deze op alle dagen te bereiken tussen 09:00 uur en 18:00 uur, behalve op zondag. Via mail is NeroShop altijd te bereiken.

Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel.

NeroShop is gespecialiseerd in dierenbenodigdheden in de breedste zin van het woord. U kunt het zo gek niet bedenken of het staat op de site, zo niet dan kunt U dit via de mail of telefoon navragen.

Tevens kunt U hier ook terecht voor buitenspeelgoed zoals; Trampolines, Doelpalen, Springkussens, glijbanen, huisjes en veel andere artikelen.

Sinds kort is NeroShop uitgebreid met cadeauartikelen waaronder de bouwstenen van SLUBAN. Deze bouwstenen zijn identiek aan de alom bekende bouwstenen maar de prijs is een stuk gunstiger. Er zijn verschillende categorieën; ARMY, GIRLS DREAM, TOWN, POLICE, FIRE, AVIATION, FORMULA 1, SPACE, PIRATE en KIDDY BRICKS.

Hieronder een greep uit de verschillende hoofdgroepen, bij het aanklikken komt U terecht in de webwinkel bij de betreffende groep.

 

Betalen is gemakkelijk en veilig via MULTISAFEPAY.

Zoals U ziet zijn er veel betaalmogelijkheden voorhanden.

Nieuws

SLUBAN

Vanaf nu zijn ook de bouwstenen van SLUBAN bij NeroShop verkrijgbaar.

Klik hieronder om rechtstreeks naar de SLUBAN pagina te gaan van NeroShop.

 

 

BIOFOOD

Voor betaalbare gezonde voeding heeft NeroShop de oplossing; BIOFOOD.

Klik hieronder om rechtstreeks naar de BIOFOOD pagina te gaan van NeroShop.