VAKANTIES / 1998

Camping Jesperhus Blomsterpark

Dit was onze eerste buitenlandse camping.

Wij stonden hier aan het einde van het hoogseizoen.
(1 week hoogseizoen en 2 weken laag seizoen) Hierdoor hadden we alleen in de eerste week elke dag “animatie” en verder alleen in de weekenden. Gelukkig stonden er ook nog Nederlanders die een tent hadden gehuurd, daardoor konden we met hun “animatie team” meedoen.

Helaas hadden wij geen fototoestel bij ons zodat de foto’s hierbij van de video afkomstig zijn.

 

De camping heeft een groot zwembad met een binnen bad en een buiten bad inclusief glijbanen. Wanneer het slecht weer was kon je in de grote speelzaal terecht. Deze bood plaats aan 3 badminton velden, een klim muur en glijbanen.

 

 

 

 

In 1998 was deze camping een onderdeel van het “Blomsterpark” wat even verderop lag. Dit was een soort attractiepark met bloemen, vlinders en dieren. Voor dit park hoefde je maar één keer intree te betalen en dan mocht je de rest van de kampeer periode er gratis in.

In het weekend reed er een treintje voor de kinderen over de camping en werd er s' avonds een kampvuur gemaakt waarop je je eigen brood op een stok kon bakken. (Super aangebrand maar de kinderen vonden het erg lekker)

Het weer was verrassend beter dan in Nederland. Alleen in de avond koelde het redelijk af maar in de caravan had je daar geen last van. (In de huurtenten deden ze de gaspit wel eens aan om wat warmte te creëren)

 

Natuurlijk hebben wij ook Legoland bezocht. Was wel 2 uur rijden maar dat mocht de pret niet drukken.

Al met al een mooie camping waar wij het enorm naar ons zin hebben gehad.

Navigatie