VAKANTIES / 2006

Camping Le Pommier + Domain des Messires
Camping Peyroche + des Gorges du Verdon

In dit jaar gingen we zowel in het voorseizoen als in het naseizoen naar 2 campings. Alleen van het naseizoen hebben wij foto's.

Voorseizoen
Camping Le Pommier in de Ardeche en camping Domain des Messires in de Vogezen

Camping le Pommier is een door Nederlanders gerunde camping. Hier zouden wij 3 weken staan maar dat hebben wij na 1 week afgebroken. Wij hadden gevraagd om een plaats vlakbij het sanitair vanwege mijn vrouw (slecht ter been). Hebben we ook gekregen... we keken van onze plaats bovenop het dak van het sanitair, zo steil was het pad ernaar toe. Als mijn vrouw wilde douchen moest ik haar brengen met de auto. Ondanks het voorseizoen was het al enorm warm, boven de 30 graden. We besloten om een andere camping te zoeken.

Eerst kwamen we op een camping die gelegen was aan een meer. Inderdaad als je een drukke verkeersweg overstak kwam je bij het meer. Wij hadden amper de caravan neergezet of er kwam al iemand klagen dat wij een hond bij ons hadden. Hij had 1 keer geblaft. Wat ook niet erg rustgevend was dat er vlak naast de camping een huis gebouwd werd. Kortom wij gingen verder zoeken. De volgende dag vertrokken wij weer de campingbaas teleurgesteld achterlatend. Bleek dat de betreffende klager al meer mensen had doen vertrekken.

Tijdens onze zoektocht, de vorige dag, hadden wij een leuke camping gespot midden in een bos met een eigen meer, camping Domain des Messires. Heerlijk rustig met plaatsen o.a. aan het meer. Elke plaats was voorzien van water, afvoer en stroom. Vuilniszakken werden elke dag opgehaald bij je plaats.

Naseizoen
Camping Peyroche in de Ardeche en camping Gorges du Verdon in les Alpes de Haute-Provence.
Beide campings liggen in een wat ruige omgeving qua natuur.

Selecteer hieronder de bewuste camping.

Navigatie